SERVEIS DE FOTOGRAFIA

1. RETOC FOTOGRÀFIC


3. MUNTATGE/COMPOSICIÓ amb Fotografies del Client

2. REVELAT/EDICIÓ 


4. FOTOGRAFIA PER ENCÀRREC

(Fotografia de producte, decoració, etc…)

5- OPTIMITZEM LA SELECCIÓ D’IMATGES PER A PROJECTES

Davant l’allau d’imatges a la qual ens sotmet aquesta societat en general i el món digital en concret i donada la importància de la imatge en la comunicació empresarial i en el món del comerç, crec que cada vegada és més rellevant entendre-hi en imatge.

La imatge en els entorns competitius actuals ha d’ajudar al comerciant, emprenedor o empresari tant a diferenciar els seus productes de la seva competència com a acostar-se cada vegada més als seus compradors. És innegable que la imatge té poder i el món digital no fa més que reforçar-lo.

Si creus que pots millorar la qualitat de les imatges
que utilitzes per comunicar amb el teu entorn de negoci, FES-HO!
I si no tens clar el com, enviem un correu i PARLEM-NE!

[contact-form to=’vinclescomunica@gmail.com’ subject=’Serveis de Fotografia’][contact-field label=’Nom’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Correu electrònic’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Lloc web’ type=’url’/][contact-field label=’Comentari’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

TARIFA DE PREUS

En tractar-se de serveis és imprescindible conèixer en principi les intencions de la persona que demana aquests serveis.
Coneguda la demanda puc posar-la en valor i elaborar un pressupost que enviaré a l’interessat per a la seva aprovació.
Com és evident no començo cap treball sense un pressupost prèviament aprovat. Aquest sistema serveix també de garantia per al propi comprador.