Seleccionar página

JAUME VINCLES

 

 

Vaig estudiar Filosofia i Ciències de l’Educació a la Universitat de Barcelona.
El meu treball ha girat sempre al voltant del coneixement, accentuant en la necessitat i la importància de la transmissió i la comunicació del mateix. Des de la informatització de negocis fins a la direcció d’empreses.

Quan parlem de comunicació hem de parlar d’imatge per la importància que adquireix la mateixa en la majoria de processos comunicatius. Diguem que la imatge és el digestiu del procés de transmissió de coneixement, l’element empàtic de la comunicació.

Per sort tinc  en al meu pare a un gran aficionat a la fotografia que ja de ben petit em portava amb ell a practicar-la. Recordo les meves primeres ampliacions de 30×40 cm en blanc i negre, amb menys de 14 anys. En aquest sentit he estat una mica precoç i aquesta precocitat m’ha permès aprendre, comprendre i manejar un llenguatge visual que s’acaba convertint en cultura.

Si us fixeu, el meu eslògan és “Imatge i comunicació” i la meva intenció no és altra que ajudar a emprenedors, comerciants, petites empreses, associacions i professionals a optimitzar el maneig d’imatges per millorar tant els seus espais com la comunicació amb els seus clients.
Agraeixo la seva atenció i la seva confiança,

Jaume